Het onderstaande privacy beleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Smitkwekerijen B.V.

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Smitkwekerijen B.V. in bepaalde gevallen uw gegevens opslaat. Smitkwekerijen B.V. gebruikt uw persoonsgegevens voor:
  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer;
  • product- en dienstontwikkeling;
    het bepalen van strategie en beleid;
  • zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot Smitkwekerijen B.V., haar relaties en haar medewerkers.
Bij het bezoeken van de website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt.

Het kan voorkomen dat op bepaalde delen van onze website om persoonsgegevens wordt gevraagd, bijvoorbeeld als u gebruik wilt maken van een specifieke dienst of informatie verzoek. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

In sommige gevallen worden uw persoonsgegevens gekoppeld aan een 'account', om er voor te zorgen dat u deze niet bij elke transactie opnieuw hoeft in te vullen. Bij het verzenden van formulieren wordt ook het IP-adres genoteerd. Dit om in voorkomende gevallen te kunnen nagaan of ten onrechte gebruik wordt gemaakt van persoonsgegevens.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist.

Links naar derden

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Smitkwekerijen B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van websites die niet onder het beheer van Smitkwekerijen B.V. vallen.

Inzage

U mag Smitkwekerijen B.V. vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Smitkwekerijen B.V. verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via het e-mailformulier.

Contact

Algemeen
Siepweg 4
9611 TJ Sappemeer
Tel kantoor: 0598 - 380 800
E-mail: info@smitkwekerijen.nl

Winkel  Smit Natuurlijk
Rijksweg-Oost 107
9611 CE  Sappemeer
Tel winkel: 0598 - 315140
E-mail: winkel@smitnatuurlijk.nl
Website: www.smitnatuurlijk.nl

Openingstijden van de winkel
ma - vrij van 09:00 tot 18:00
Zat van 09:00 tot 17:00
Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag: 10:00 tot 17:00